Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий Bentley Bacalar проти економічної кризи

Тиждень тому, британці провели закриту презентацію своєї найдорожчої моделі, яка має розійтися обмеженим тиражом у 12 автомобілів. Новачок виконаний у відкритому типу кузова та використовує двигун W12 потужністю 650 к.с. Родстер Bacalar названий на честь озера в Мексиці буде конкурувати з такими моделями як McLaren Elva та Aston Martin Speedster. Вартість цього ексклюзивного суперкара на європейському ринку складає біля двох мільонів євро.

Головним ініциатором виходу унікального родстера є фірмовий підрозділ Bentley – тюнінг ательє Mulliner. Зовнішні риси моделі Bacalar схожі на минулорічний концепт купе EXP 100 GT, яке було створено для святкування розкішного сторіччя британського бренду. Двигун, встановлений під капот Bacalar на 25 к.с. потужніший за той що працює на серійних модеях Conti GT. Завдяки легкому кузову, новачок може розміняти перші 100 км/год лише за 3,6 секунди. Середня витрата пального виробником не офішується, але не важко здогадатися, що на кожні 100 км пробігу таке авто потребуваттиме не меньше 15 літрів високооктанового бензину. Дуже яскраво та пафосно виглядає сам кузов, не в останню чергу через фарбу типу Flame Yellow. Серьозних змін зазанли такі елементи кузова, як радіаторна решітка, бампери та передня оптика.

Інтер҆ єр Bentley Bacalar виконано в стилі розкішної яхти з багатьма ексклюзивними дрібницями. Дизайнери та інженери намагалися створити салон таким щоб відокремити його від серійних зразків які зазвичай випускає конвейєр. Кабіна Bacalar розроблена з урахуванням двомістної компоновки салону з простором для багажу за передніми сидіннями. В салоні використані лише коштовні матеріали оздоблення, і в цьому не має нічого дивного, враховуючи ринкову вартість автомобіля.

Серед особливостей суперкара відмітимо повністю карбоновий кузов, та керамічні гальмівні механізми. Дя тих хто замовить це розкішне авто окремо оговорені унікальні опції, що не розкриваються широкому загалу автолюбителів. Обмежена кількість екземплярів, роблять Bentley Bacalar одним з найбажаніших та коштовних автомобілів в гаражі будь якого колекціонера…

 

20.03.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий Bentley Bacalar проти економічної кризи

Політика конфіденційності